Vii la o tură cu bicicleta?

Ia-ți bicicleta, familia şi prietenii și hai la o tură pe dealuri!
Ne vedem pe 23 septembrie la Ştrandul cu Valuri din Băile 1 Mai la
Qubiz Bike Ride!

ÎNscrie-te

Ce este Qubiz Bike Ride?

Qubiz Bike Ride este un concurs deschis bicicliştilor de toate vârstele, fie ei amatori, începători, avansaţi sau profesionişti. Am pregătit 3 tipuri de trasee, toate pe dealul Şomleu din Betfia.

Race - 20 km - Traseu competiţional

Un traseu de 20 km (de 2 ori traseul non-competiţional). Startul se dă la ora 9:00. Vor fi premiați primii trei finaliști pentru fiecare categorie: feminin 14-18 ani, masculin 14-18 ani, feminin 18+ ani, masculin 18+ ani.

Vezi detalii traseu
Open - 10 km - Traseu non-competiţional

Un traseu de 10 km parcuși în maxim 3 ore. Startul se dă la ora 09:30. Toți participanții vor primi medalii și vor fi înscriși la o tombolă cu premii, fără a fi premiaţi însă primii finalişti. Vârsta minimă de participare este de 12 ani.

Vezi detalii traseu
Cursa familiei - Traseu non-competiţional

Un traseu de 3 km parcurs de familii: cel puțin un copil (cu vârsta mai mică de 14 ani) însoțit de cel puțin un adult (bunic, părinte, unchi etc). Startul se dă la ora 12:00. Participanții vor fi înscriși la o tombolă cu premii.

Vezi detalii traseu

Toți participanții vor primi un pachet de start. Acesta se ridică în 21-22 septembrie de la sediul Qubiz din Oradea (str. Făcliei nr. 1), conform pct. 2.6 din Regulament. Pentru mai multe detalii, vezi Regulamentul concursului.

De ce să participi?

În primul rând, vei contribui la o cauză bună. Toți banii din taxa de participare (20 lei / persoană)intră direct în contul Fundației Mihai Neșu sub formă de donațiepentru terapiile copiilor cu dizabilități.

Mai mult, dacă îți place să dai ture cu bicicleta, nu poți să ratezi Qubiz Bike Ride, mai ales că avem premii și alte surprize!

Concursuri Goldsprint racing

Este sistemul cu două biciclete staționare în care doi participanți concurează pe o distanță aleasă. Pot participa atât concurenții, cât și susținătorii, de câte ori doresc. Perechile se vor face sâmbătă, la fața locului.

Photobooth

Fiindcă amintirile frumoase sunt cele personalizate, am pregătit și un photobooth. Poți să îți faci poze cu prietenii, familia sau ceilalți concurenți. Sau, dacă îți place de noi, chiar cu organizatorii :)

Şi nu numai...

După ce am încheiat toate cursele, am pregătit un bogracs cald și gustos pentru toți participanții. De asemenea, îți vei putea spăla bicibleta la fața locului pentru a o transporta înapoi curată.

Organizatori

Evenimentul a pornit din dorinţa noastră de a încuraja mersul cu bicicleta în cadrul comunităţii locale. Astfel, Qubiz a realizat un parteneriat cu Asociația Woodfellas pentru a organiza Qubiz Bike Ride.

Află mai multe

Parteneri

Vrei să contribui?

Susține Qubiz Bike Ride alături de noi!