Împreună susținem mersul cu bicicleta!

Qubiz Bike Ride e organizat de Qubiz în parteneriat cu Asociația Woodfellas, având Fundația Mihai Neșu ca beneficiar. Află mai jos cine suntem şi cum ne-am mobilizat.

Despre Qubiz

Una dintre cele mai mari firme de IT din Oradea, Qubiz şi-a început drumul în 2008 cu o echipă mică. Între timp ne-am deschis un sediu şi în Cluj şi în total suntem 130 de colegi pasionaţi de programare şi aplicaţii de tot soiul. Recent, Qubiz a fost desemnată National Public Champion pentru România în cadrul ediției 2016/2017 a European Business Awards.

Pe lângă tehnologie, suntem pasionați și de sport, în special de mersul cu bicicleta. Mulți dintre noi venim la birou cu bicicleta și ieşim des la ture împreună. Astfel, ne-am gândit cum am putea să promovăm mersul cu bicicleta pe plan local şi am lansat Qubiz Bike Ride.

Vizitează site-ul Qubiz >>

 

 

Despre Asociația Woodfellas

Asociația Woodfellas a fost înfiinţată în 2017 la inițiativa a 4 prieteni pasionați de ciclism. Anterior, ei organizaseră împreună două concursuri pentru copii și trei ediţii ale marelui eveniment Thermal Enduro. Dintre acestea, a treia ediție a Thermal Enduro a intrat în Campionatul Național de Enduro ca a doua etapă a concursului.

Pe viitor își doresc să susțină cât mai mult ciclismul pe plan local și să dea o mână de ajutor tuturor celor care vor să încerce acest sport, atât începătorilor cât și celor care vor performanță.