Împreună susținem mersul cu bicicleta!

Qubiz Bike Ride e organizat de Qubiz în parteneriat cu Asociația Woodfellas, având Fondul Ştiințescu si Fondul de Burse ca beneficiar. Află mai jos cine suntem şi
cum ne-am mobilizat.

Despre Qubiz

Una dintre cele mai mari firme de IT din Oradea, Qubiz a început în 2008 cu o echipă mică. Între timp am deschis un sediu și în Cluj-Napoca și azi suntem peste 150 de colegi pasionați de programare. Recent, am fost selectați National Winner în categoria Workplace & People Development în cadrul ediției 2017/2018 a European Business Awards. Mai mult, ne pregătim sa sărbătorim 10 ani de la înființarea companiei.

Pe lângă tehnologie, suntem pasionați și de sport, în special de mersul cu bicicleta. Astfel, ne-am gândit cum am putea să promovăm mersul cu bicicleta pe plan local și am lansat Qubiz Bike Ride. După ce ne-am simțit foarte bine la ediția din 2017, am decis să repetam experiența.

Vizitează site-ul Qubiz >>

 

Despre Asociația Woodfellas

Asociația Woodfellas a fost înfiinţată în 2017 la inițiativa a 4 prieteni pasionați de ciclism. Anterior, ei organizaseră împreună două concursuri pentru copii și trei ediţii ale marelui eveniment Thermal Enduro. Dintre acestea, a treia ediție a Thermal Enduro a intrat în Campionatul Național de Enduro ca a doua etapă a concursului.

Pe viitor își doresc să susțină cât mai mult ciclismul pe plan local și să dea o mână de ajutor tuturor celor care vor să încerce acest sport, atât începătorilor cât și celor care vor performanță.