Cum a fost la Qubiz Bike Ride 2017

După cum am stabilit, sâmbătă, 23 septembrie ne-am dat întâlnire
la Ştrandul cu Valuri din Băile 1 Mai.

 

Chiar dacă a plouat, 55 de participanți (dintre care 13 pentru Cursa Familiei) s-au prezentat sâmbătă dimineața la start.

Cu o mică întârziere, am dat startul pentru cele 3 trasee: Race - 20km, Open - 10km și Cursa Familiei. Deși traseele au fost un pic mai grele din cauza vremii, aproape toți au terminat cu zâmbetul pe buze și, câteodată, plini de noroi. :)

Câștigători și clasament

Timpii pentru toți participanții se pot vedea aici.

Race - 20 km - Masculin

Locul 1 (14 -18) - David Iancău

Locul 1 (18+) - Petrini Popa

Locul 2 (18+) - Paul Suiugan

Locul 3 (18+) - Raul Crăciun

Race - 20 km - Feminin

Locul 1 (18+) - Ioana Anghel
Locul 2 (18+) - Diana Paşc

Locul 3 (18+) - -

Open - 10 km

Locul 1 - Darius Dagău

Locul 2 - Csaba Csato

Locul 3 - Matyas Varga

Cursa familiei

Locul 1 - Familia Crăciun

Locul 2 - Familia Kato

Locul 3 - Familia Trip

Galerie foto

Image

Poze start

Vezi toate pozele
Image

Poze de pe traseu

Vezi toate pozele
Image

Poze premiere și sosire

Vezi toate pozele

Ce spun participanții

Decizia de a porni dimineața a fost grea, dar, după start, fiecare obstacol (ploaia constantă, noroiul, urcările si coborârile abrupte) erau provocări acceptate cu mare plăcere. M-au inspirat foarte mult zâmbetele voluntarilor și fair play-ul competitorilor.

Matyas Varga
Participant

Concursul mi s-a părut foarte fain, traseul era perfect pentru concurs. Chiar dacă ploua, mi-a plăcut să urc dealurile noroiase, să cobor prin pâraiele mici și să trec prin băile de apă. Era un sentiment plăcut să trec peste dificultăți: noroiul, ploaia, patinatul cu bicicleta și limitele fizice. Am rămas cu o experiență unică, de neuitat. De-abia aștept a doua ediție.

David Grecu
Participant

M-am bucurat de oportunitatea de a aduce puls concursului. Apreciez fiecare efort al organizatorilor, fiecare strop de ploaie sau chiar și de noroi care au făcut Qubiz Bike Ride 2017 special, aștept ediția a 2-a 🙂

Alex Szilagy
Participant

Pe scurt...

170 înscriși, 55 participanți, 53 voluntari, 18 parteneri, 10m3 de precipitații, multe premii și o zi de neuitat. Așa am descrie primul Qubiz Bike Ride.

Mulțumim absolut tuturor celor care au făcut posibil acest eveniment! Cu ajutorul vostru, s-au strâns 3000 lei pentru Fundația Mihai Neșu, bani care vor susține tratamentele copiilor cu dizabilități.