Parteneri Qubiz Bike Ride 2018

Vrei să devii partener?

Qubiz Bike Ride 2017 a strâns peste 175 de participanți, 18 parteneri, mențiuni în peste 25 de publicații media locale, inclusiv Digi24 Oradea.

Qubiz Bike Ride 2018 își propune să strângă în jur de 250 de participanți plus susținători. Întrucât bugetul pentru organizare este asigurat de Qubiz, companiile care doresc să se implice pot sponsoriza cu premii sau bunuri care pot fi folosite în cadrul evenimentului.

De ce să te implici în sponsorizare?

Companiile partenere vor beneficia de vizibilitate în materialele de promovare, online și offline, precum și în cadrul evenimentului.

Promovare online

Partenerii Qubiz Bike Ride vor fi menționați în newsletter-ele Qubiz, în articole de blog și promovați pe rețelele de socializare.

Promovare la eveniment

Partenerii pot expune rollup-uri, bannere sau corturi expoziționale în cadrul evenimentului, în limita spațiului disponibil.

Promovare offline

Partenerii vor fi menționati în comunicatele de presă și în diversele materiale tipărite pentru promovarea evenimentului.

Contact parteneriate

Pentru oferte de parteneriat sau orice fel de alte întrebări legate de Qubiz Bike Ride, te rugăm să te adresezi unuia dintre colegii noștri responsabili cu organizarea evenimentului.

Alina Popa

Telefon: 0752 500 260
E-mail: alina.popa@qubiz.com

Ștefan Babătă

Telefon: 0753 168 289
E-mail: stefan.babata@qubiz.com